Over mij

2cb87d9a-9bf9-4c63-966e-effcb7617c92Even voorstellen

Mijn naam is Laura Keun, 23 jaar en woonachtig in Etten-Leur. Honden zijn altijd al mijn passie geweest. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het uitlaten van deze geweldige dieren. Na het behalen van mijn diploma, volgde ik een thuisstudie Bedrijf Administratief Medewerker, om zo de eerste stappen te zetten om mijn droom werkelijkheid te laten worden, namelijk het opzetten van mijn eigen hondenuitlaatservice. In 2015 was het moment dan eindelijk daar, Woefenzo hondenuitlaatservice was een feit.

In 2016 heb ik bij de Martin Gaus Academie succesvol de opleiding tot erkend Hondenuitlaatservice gevolgd en mijn diploma behaald. Tevens beschik ik over een EHBO certificaat voor honden.

Er is niets leukers dan om van je hobby je werk gemaakt te hebben en je beroep elke dag weer vol liefde en gedrevenheid uit te voeren. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn voor mij van groot belang, daarom verbreed ik in mijn vrij tijd mijn kennis met betrekking tot honden graag. Boeken van Turid Rugaas en Martin Gaus passeren regelmatig de revue.

Woefenzo levert graag een bijdrage aan de behoeften van uw hond. Wij bieden betrouwbare, persoonlijke en flexibele dienstverlening. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw hond met de juiste zorg en kunde behandeld wordt. Wij zijn pas tevreden wanneer de hond en het baasje dat zijn!