De bus

De bus

unnamed (2)Woefenzo vervoert elke hond in onze professionele en veilige bus. Deze prachtige bus beschikt over diverse benches, welke zijn voorzien van anti slip matten. Om lichamelijke klachten van de hond te voorkomen, kunnen zij door middel van een loopplank gemakkelijk de bus in- en uit lopen. Eveneens zijn er handdoeken in de bus aanwezig om ze na een wandeling handdoekdroog en zo schoon mogelijk thuis weer af te zetten. Een EHBO koffer ontbreekt uiteraard ook niet in onze bus, hetzelfde geldt voor drinkbakken. Wij proberen de rit zo leuk en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Is uw hond al geen fan van de auto? Wij besteden in dat geval eerst individueel aandacht aan de hond om deze te laten wennen aan de bus. Zo krijgen zij een koekje wanneer zij de bus in gaan.

Wij maken minimaal eenmaal per week de bus en benches volledig schoon en vaker indien het nodig is. Dit doen wij om ziekten en mogelijke besmetting te voorkomen. Daarnaast sprayen wij onze bus regelmatig in met anti-vlooien/teken en ongedierte middelen.

Tevens is de bus voorzien van een voortreffelijk ventilatiesysteem, zodat uw hond ook tijdens warme zomerdagen niet in een bloedhete bus vervoerd wordt. Voor uw hond is het dus prima toeven in onze bus. Is het winter en erg koud? Dan leggen wij een kleedje neer in de, zodat uw hond niet zit te bibberen van de kou.

Zoals u leest is onze bus van alle gemakken voorzien om uw hond zo comfortabel mogelijk te vervoeren van huis naar de plek van bestemming en weer terug.

Tekk 20170116_101117