De bus

De bus

Woefenzo vervoert elke hond in onze professionele en veilige bus. Deze prachtige bus beschikt over diverse benches, welke zijn voorzien van Betonplex met anti slip. Eveneens zijn er handdoeken in de bus aanwezig om ze na een wandeling handdoek droog en zo schoon mogelijk thuis weer af te zetten. Een EHBO koffer ontbreekt uiteraard ook niet in onze bus, hetzelfde geldt voor drinkbakken. Wij proberen de rit zo leuk en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Is uw hond al geen fan van de auto? Wij besteden in dat geval eerst individueel aandacht aan de hond om deze te laten wennen aan de bus. Zo krijgen zij een koekje wanneer zij de bus in gaan. Daarnaast is de bus nog voorzien van een open stuk tussen de hokken en schuifwand in, dit open stuk zit ook veilig achter een hek. Dit is dus eigenlijk ook een hok, maar zien de meeste honden niet als hok. Waardoor hier honden kunnen die niet in een bench durven.

Wij maken minimaal eenmaal per twee weken de bus en benches volledig schoon en vaker indien het nodig is. Dit doen wij om ziekten en mogelijke besmetting te voorkomen. Daarnaast sprayen wij onze bus regelmatig in met anti-vlooien/teken en ongedierte middelen.

Tevens is de bus voorzien van een voortreffelijk ventilatiesysteem, zodat uw hond ook tijdens warme zomerdagen niet in een bloedhete bus vervoerd wordt. Voor uw hond is het dus prima toeven in onze bus. Is het winter en erg koud? Dan leggen wij een kleedje neer in de bench, zodat uw hond niet zit te bibberen van de kou.

Zoals u leest is onze bus van alle gemakken voorzien om uw hond zo comfortabel mogelijk te vervoeren van huis naar de plek van bestemming en weer terug.