Nieuws

πŸ– WIJ HEBBEN VAKANTIE VAN:
Onze geplande vakanties:
11-04 t/m 02-05
22-07 t/m 01-08
09-09 t/m 12-09

De overige vrije dagen:
30-12 en 31-12

🏠 Wij bieden ook oppasservice, voor meer informatie hierover neem gerust contact met mij op. De hond moet alleen wel los kunnen lopen in het bos, sociaal zijn naar andere honden en mensen, en met katten kunnen.

πŸ• Alle honden dragen bij ons GPS-systemen tijdens de wandelingen per Augustus 2020. Voor meer voordelen van Woefenzo kijk op www.woefenzo.nl

🐾 Wil jij voor je je hond definitief mee geeft aan een hondenuitlaatservice kijken of het wat voor hem/haar is, en of onze manier van werken jou als eigenaar aanspreekt? Dan is dit je kans! Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, inclusief een meeloop wandeling. Op deze manier leer je mij kennen, en kun je met het meewandelen ook meteen zien hoe het in zijn werk gaat. Stuur een mailtje naar info@woefenzo.nl Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten, tot snel.

πŸŽ†πŸŽ„ Wij zijn met officiΓ«le feestdagen vrij. Maar, staan wel graag voor je klaar als je moet werken of een dagje weg gaat en je oppas voor de hond zoekt. Mocht je dus op feestdagen oppas nodig hebben, dan is dit (mits ik kan) uiteraard mogelijk!

🌑Uitleg hittegolf en groepswandelingen bij Woefenzo:
Uiteraard loop ik net als jullie, en de honden het liefst gewoon normaal mijn groepen. Maar wanneer het erg warm wordt, is dit gewoon te gevaarlijk, aangezien de honden heel moeilijk hun warmte kwijt kunnen.
Bij een temperatuur onder de 30 graden loop ik (mits het niet al te lang op rij heet is geweest) gewoon mijn groepswandelingen. Eventueel wat eerder, als het tegen de 30 graden aan loopt.
Bij een temperatuur tussen de 30 en 35 graden (of onder de 30 graden wanneer het al langer op rij heet is) loop ik alleen een ochtendgroep, en krijgen de middaghonden die echt moeten een poep/plas rondje in de wijk.
Bij een temperatuur boven de 35 graden (of onder de 35 graden maar wanneer het al langer op rij heet is) loop ik geen groepen, omdat het dan in de ochtend al te warm is om een groep te gaan lopen, en vooral te warm om alle honden met de bus op te halen. Dan loop ik dus alle honden die echt moeten individueel voor een plas/poep rondje in de wijk.
Het is lang prima te doen in mijn witte bus, met een goed ventilatiesysteem en airco voorin. Daarnaast heb ik met deze hitte bij de achterklep een Ventlock zitten, waardoor de achterklep verantwoord een klein stukje open kan blijven staan. En er zo nog meer frisse lucht en een windje bij de honden komt. Maar als het echt lange tijd op rij warm is, of boven de 35 graden is wordt het ook in de bus te heet, en is het in het bos eigenlijk ook niet meer te doen om een normale ronde met de honden te wandelen. Het is dus niet omdat ik niet wil wandelen vanwege de hitte, of omdat het makkelijk is (want dat is het ook voor mij zeker niet) maar het hele hitterooster is in het belang en voor de veiligheid van jullie honden!