Recensies

Chantal: Laura is een erg gedreven hondenoppas. Ze laat mijn lieve Harige Friese Stabij Jippe doordeweeks uit en regelmatig past ze een heel weekend op. Tot tevredenheid van Jippe 🙂 en mij. Ook op onverwachte tijden staat ze voor ons klaar. Laura is leergierig naar mijn hond, laat hem heerlijk rennen en speelt veel met hem. Wanneer ik weer thuis ben, ligt Jippe moe en voldaan op zijn kleed. Ik kan mij geen betere oppas wensen! Ik zeg: meld je bij haar aan! 🙂

Chantal: Laura is haar hondenuitlaatservice begonnen met mijn eerste hond Jippe.. ze nam er een aantal honden bij en zo ontstond “Woefenzo” ze is een leergierige dame die enorm veel van honden weet, ze doet dit op een heel natuurlijke manier. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt! Helaas is mijn Jippe overleden maar vanaf deze week mag mijn nieuwe viervoeter Fedde ook met “Woefenzo” mee! Ik vertrouw hem Laura toe want een betere oppas kan ik mij niet wensen!

Arno: Een vriendelijke meid die de tijd neemt voor de honden, bekwaam is en vooral betrouwbaar. De ideale oplossing voor mij, omdat door onvoorziene omstandigheden mijn hondjes veel alleen zijn en ik ze daarvoor ook niet wegdoe, daar zijn ze te lief voor. Een kind doe je toch ook niet weg? Ze kunnen bij mij ook zelf de tuin in, maar vinden het ook leuk om veel te wandelen. Ga zo door met je liefde voor honden!

Alexandra: Laura heeft al een aantal keren op mijn hond gepast. Ze laat tijdens het oppassen weten hoe het gaat, stelt vragen als ze iets niet weet en speelt en traint met ‘m. We hopen nog lang gebruik van haar service te maken!

Tirza: Laura heeft enkele keren op onze pup gepast en uitgelaten. Ondanks dat onze hond erg druk is en best een karakter heeft ( Shiba Inu ), heeft Laura dit perfect onder controle. We maken nu nog steeds af en toe gebruik van haar diensten.

Bianca: Laura is een flexibele en lieve hondenoppas. Zowel voor een wandeling als een dagje oppassen staat ze klaar voor je. Ook met oudere honden die wat extra zorg nodig hebben zoals medicijnen toedienen, kan ze overweg. Ook houdt ze het baasje netjes op de hoogte van het wel en wee van de hond. Als ze iets niet weet, zal ze het vragen. Altijd een fijn gevoel gehad bij Laura als oppas voor mijn harig hondenkind!

Kessy: Laura is een fantastische oppas die echt met heel haar hart en ziel voor je hond zal zorgen. Wij hebben een Duitse herder die veel energie en aandacht vraagt, maar dat is voor Laura helemaal geen probleem. Door haar inzet kan ze onze Yara fantastisch de baas en ze zijn dol op elkaar. Daarnaast staat ze echt altijd voor ons klaar. We hebben een zeer wisselend schema, maar zelfs al bel ik de dag van te voren, er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Ik kan haar echt alleen maar aanbevelen aan iedereen!

Nancy: Laura is een Super uitlaat/oppas voor mijn hond Bickel. Ze is niet alleen iemand die de hond uitlaat, maar ook echt geïnteresseerd in mijn hond en mij. Ze neemt echt de tijd voor hem en geeft ook nog extra aandacht aan hem. Mijn hond reageert vol blijdschap als ik zeg dat Laura eraan komt. Dat zegt genoeg voor mij. Hij komt vaak moe en voldaan terug van de uitlaat. Laura is dus een echte aanrader als u een hondenuitlaat/oppas zoekt.

Nancy:Al enkele jaren laat Laura mijn hond Bickel uit. Geweldig hoe zij met hem omgaat en noem ik haar naam thuis dan staat ie meteen bij de voordeur. Vies na een wandeling, geen probleem hij wordt schoongemaakt en afgedroogd. Ik en Bickel zouden haar niet willen missen.

Baasje van Senna: Senna en ik zijn echt super tevreden over Laura! Via het ‘baasje’ van Yara ben ik met Laura in contact gekomen en binnen no-time was alles geregeld. Zoals velen al aangeven is Laura heel flexibel en doet zij er alles aan om ons te helpen. Ze is super lief voor Senna en heeft veel kennis van zaken. Ik kan Laura aan iedereen aanbevelen!

Baasje van Charlie: Laura is een betrouwbare hondenoppas die ik graag vraag om op onze pup Charlie te passen. Ze heeft verstand van zaken en is erg gesteld op honden, je ziet dat ze het met liefde doet. Ze is flexibel en goed bereikbaar. We zijn erg blij met haar, een echte aanrader!

Karin: Laura is enthousiast, betrouwbaar en gedreven. Ze heeft alle aandacht voor je hond. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen, maar bovenal is Beertje gelukkig. Een uur volle aandacht & plezier en zorg. Mijn schema is onregelmatig, maar Laura zoekt mee naar een oplossing. Ik zeg, twijfel niet maar neem contact met haar op. Je zal de liefde voor dieren bij haar zien.

Karin: Best spannend om je trouwe viervoeter mee te geven aan iemand anders. Maar na een kennismaking, was er gelijk vertrouwen. Mijn eerste hond Beertje was dol op haar. En nu zie ik dezelfde blijheid bij Zusje als Laura haar komt ophalen.
Zorgzaam, bekwaam, betrokken, oprecht, kundig, gedreven, eerlijk en liefdevol. Honden staan echt op de eerste plaats!

Mieke: Super fijne meid. Altijd snel te bereiken. Super lief voor onze hond. De samenwerking loopt top.

Anouk: Super!!! Heel fijn en hele goede service

Baasje van Vincent: Laura heeft een paar keer op Vincent gepast als wij een avondje weggingen. Dit doet ze fantastisch! Ze heeft veel verstand van hondengedrag en straalt een rust uit die erg goed werkt op Vincent. Ze is flexibel en komt altijd op tijd! Ik raad haar zeker aan als oppas!

Maud: Wij zijn heel tevreden met Laura als oppas van ons mopshondje. Ze is behulpzaam en heel lief voor onze hond. Wij ervaren haar manier van werken als prettig daar ze openstaat voor de visie van de eigenaar en hier haar manier van werken op aanpast. Daarnaast heeft Laura veel kennis waardoor je haar altijd kunt raadplegen voor (opvoed)tips.

Stoove: Laura heeft een maand lang onze Baco uitgelaten en wij zijn heel erg tevreden. Ze kon eigenlijk altijd, ook als we onverwachts belden, en hield zich keurig aan het schema. Ook Baco is er helemaal blij mee hij staat al in de gang te kwispelen en piepen als ze eraan komt!

Marieke: Laura is een ware hondenfluisteraar. Ze heeft ons fantastisch geholpen met onze pup. Ze ‘leest’ heel makkelijk zijn gedrag en geeft de beste en bruikbare tips op elk gebied: voeding, opvoeding, gedrag et cetera. Op elk moment van de dag heeft ze mijn vraag beantwoord en stond ze klaar. Een echte specialist.

Stefanie: Ze is heel lief naar Waka toe en hij is blij om haar te zien. Na een wandeling van haar is Waka goed uitgeput en voldaan. Ze helpt je met allerlei vragen en helpt je waar ze kan! Voor haar staat het welzijn van de honden op 1 en dat is heel fijn.

Kitty: Laura is heel erg enthousiast en heeft hart voor de honden! Ze denkt graag mee om te zorgen dat het nog beter gaat met bijvoorbeeld trainen! Ze weet erg veel en je ziet gewoon dat ze dol is op onze hond en er graag mee werkt!!!

Mirjam: Laura is een echte hondenliefhebber. Ze gaat leuk met onze Django om en Django is erg blij als hij haar ziet.
Ze gaat ook goed om met de eerste kennismaking van andere honden die ook bij de groepsuitlaat ronde zit. Kijkt echt naar de lichaamstaal hoe ze met elkaar om gaan.

Erika: Super tevreden hoe ze met de honden omgaat. Chico is vandaag voor de tweede keer mee geweest, en heeft erg genoten! Zeer blij mee.

Loes: Top! Goede adviezen, je word altijd op de hoogte gehouden en Tekk vind het altijd weer een feest om mee te mogen.

Hanneke: Onze Cindy van bijna 3 jaar woont nu 4 weken bij ons en zij gaat al 3 weken met Laura mee in groepswandelingen. We zijn er heel blij mee hoe dat gaat. Cindy leert veel en snel bij Laura en wij kunnen met haar sparren als we vragen hebben. Zo helpt ze ons bij het afleren van het trekken aan de riem. Kortom: we zijn erg tevreden over Woefenzo en de aanpak van Laura!

Judith: Ben erg blij met Laura. Ze laat nu 2 keer per week Sam uit sinds een maand. Je ziet dat het Sam erg goed doet om met de groep mee te gaan. Vanochtend ging Sam mee met de groepswandeling en hoewel hij de eerste keren de bus nog wel wat eng vond,sprong hij er vandaag vol enthousiasme in.

Nick: Hele goede honden uitlaat service voor een goede prijs. Ze maakt ook foto’s van de wandelingen wat altijd leuk is om te zien. Onze honden lijken het altijd super naar hun zin te hebben.

Manon: Laura is erg betrokken en heeft veel liefde voor haar vak. Ze staat te allen tijde klaar voor haar klanten en is erg begaan met de honden. Onze hond huppelt als een lammetje als Laura haar ophaalt met de bus.

Simone: Een erg goede ervaring met Woefenzo. Laura ging leuk om met onze hond Sjors! Ze is duidelijk in de communicatie over wanneer ze de hond uit komt laten en maakt hiervoor ook schema’s die ze dan deelt. Verder houdt ze ook rekening met individuele behoefte/beperkingen van je hond tijdens het uitlaten. Wij waren erg tevreden.

Jeffry:  Ze doet haar werk goed en heeft het beste voor met de hondjes. Is een leuke collega om mee samen te werken.

Suzanne: Joep is nu de eerste week met Laura mee geweest en hij is zo enthousiast! Heel erg leuk dat je zo op de hoogte gehouden wordt met foto’s en filmpjes. Ik hoop dat Joep nog vaak met haar meegaat, Laura is een echte hondenvriend, Joep is dol op haar!

Klazien: Laura is ontzettend behulpzaam en lief voor ons mopsje Loesje. Ze is ook duidelijk helemaal weg van Loesje en Loesje van haar. Laura is zeer flexibel en voorziet waar nodig ook van deskundig advies. Een absolute aanrader om met Woefenzo in zee te gaan. Ze heeft ons al meerdere malen uit de brand geholpen en we vertrouwen haar met een gerust hart ons hondje toe.

Sananda: Professioneel, flexibel, behulpzaam en betrouwbaar is hoe ik Woefenzo zou beschrijven! Het was erg spannend mijn hond mee te geven, maar ik heb alle vertrouwen in Laura en haar uitlaatservice. Ze heeft de honden goed onder controle en leert ze op het roepen van de naam naar haar toe te komen, erg fijn idee. Ook haar bus ziet er top uit en de honden hebben alleen een individueel, goed geventileerd hok voor tijdens transport. Ze laat zich tijdens haar wandelingen niet afleiden (bv niet bellen) en heeft daardoor volle aandacht voor de honden. Communicatie is overigens ook zeer duidelijk. Leuk ook dat ik regelmatig berichtjes of foto’s over de ervaringen van mijn hond tijdens de wandelingen krijg. Een echte aanrader!

Maaike: Laura is een geduldige en hele goede hondenuitlaatservice. Onze hond had nogal wat opstartproblemen maar met geduld en wijsheid is alles in goede banen geleid . En nu hebben we een hele blije, sociale hond die uitkijkt naar de groepswandelingen. Laura informeert uitgebreid over je hond en plaatst veel foto’s en filmpjes op FB. Wij zijn super tevreden.

Charlotte: Laura is een topper. Weet goed waar onze hond Sam aan toe is en hoe zij haar moet benaderen en behandelen. Sam is dan ook helemaal gek op Laura met plezier en vertrouwen gaat ze iedere keer weer mee.

Tessa: Wij zijn super tevreden met de service van Laura van Woefenzo! Onze hond vindt het geweldig om met de groepswandelingen mee te gaan (dat kunnen we zien op de leuke foto’s en filmpjes die Laura altijd maakt). Verder is communicatie met Laura erg prettig.

Sanne: Graag wil ik 6 sterren geven!  Wij zijn namelijk ontzettend blij met Laura! Ik weet nog dat ik op deze Facebookpagina aan het rondsnuffelen was, ik vond het namelijk erg spannend om onze hond Wies ‘mee te geven’. Wies is wat onzeker tegenover vreemde honden en mensen. Maar vanaf het moment dat ik Laura ontmoette, nam ze meteen die twijfel weg. Ze heeft veel in Wies geïnvesteerd, met alle liefde en geduld. Laura kiest voor Wies steeds de groep die het best bij haar past, ze staat altijd voor ons klaar, houdt me perfect op de hoogte, stuurt updates en leuke foto’s op Facebook.
Wies is helemaal weg van Laura, vertrouwt haar volledig en doet het goed in de roedel. Zelfs het gedrag van Wies is positief veranderd, ze is meer open, nieuwsgierig en speelser. We zijn hier ontzettend blij mee, ik had dat niet durven dromen. Alle credits hiervoor gaan naar Laura! 

Maarten: Professioneel en zeer hulpvaardig maar bovenal verstand van honden. Je kunt online aangeven wanneer je gebruik wil maken van de service…wel zo handig.

Nicolenne: Professionele service, warm hart voor je hond, hij is dol op haar. Observeert gedrag van de hond deskundig, super flexibel en altijd bereid je te helpen. Kortom super!

Wendy: Onze hond is dol op Laura! Ze weet precies wanneer ze komt en wacht dan op haar. Naast de leuke foto’s en filmpjes die ze opstuurt van onze hond na een leuke wandeling, zie ik ook altijd een tevreden Beagle in haar mandje liggen. En dat is uiteindelijk wat telt! Laura kijkt goed naar wat je hond nodig heeft en denkt/zorgt mee. Een uitstekende service, waarbij de honden centraal staan. Dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar een uitlaatservice.

Leanne: Laura is gek op honden en mijn hond Shaffy is gek op Laura!
Hij wordt helemaal gek als hij het busje ziet aankomen en ik krijg een mega blije hond terug die de rest van de dag uitgeteld is.

Harry: Onze hond Tara voelt zich thuis bij Laura. Laura is een betrouwbaar en betrokken hondenuitlaat. Ze appt ook regelmatig foto’s of korte filmpjes van niet uitlaten. Wij kunnen dan goed zien hoe leuk onze Tara het vindt.

Marie-José: Als je een uitlaatservice zoekt met betrouwbare service, heldere communicatie en een blije hond na iedere wandeling moet je bij Laura zijn! Toen Astor voor het eerst meeging als pup vond ik het erg spannend, maar dat was nergens voor nodig. Laura liet me de eerste paar keer via de app weten dat alles goed ging en ook de filmpjes en foto’s na iedere wandeling op Facebook zorgen ervoor dat ik met een gerust hart naar mijn werk ga. Door het contact met de andere honden en het omgaan met de roedel heeft Astor zich ontwikkeld tot een stabiele en super sociale hond!

Petra: Laura is een hele aardige dame, die goed met honden kan omgaan. Mijn hond is best moeilijk met reutjes, maar na eerst een aantal individuele wandelingen en daarna langzaam aan de groep wennen, is het uiteindelijk gelukt om mijn hond in verschillende groepen te laten meelopen. Hij vindt Laura erg aardig en gaat graag met haar op stap.

Emiel: Simba gaat al een lange tijd wekelijks met Laura en haar viervoetige vrienden op pad. Simba is niet de makkelijkste hond die je je als uitlaatservice kan wensen, maar Woefenzo is wel de beste uitlaatservice die een hond zich kan wensen! Laura zorgt ervoor dat Simba met zijn beste mattie meewandelt iedere week, en als het een keer op een andere dag nodig is, dan is er bijna altijd wel een mogelijkheid, top!

Kim: Laura is onze heldin! Al meerdere keren heeft zij voor ons bewezen dat zij echt fantastisch is. Op Laura kan je bouwen, ze is super lief voor alle honden, doet dit met passie en is super flexibel en bereikbaar. Voor ons geen ander (en aan Daiö zijn enthousiasme ook te merken dat Laura het voor hem is)

Henk: Bevlogen uitlaat & oppasservice met hart voor mens en hond gegeven.

Cees: Zeer bedreven helemaal bezeten van honden voor mijn hond staat Laura altijd klaar samen met Kensha ze heeft er alles voor over ook zeer kundig en weet optimaal met honden om te gaan

Robert: Professioneel, gedreven en betrouwbaar. Via posts op Facebook en Whatsapp word je op de hoogte gehouden. Maxime is helemaal gek op Laura en Kensha.

Juul: Laura is super! Onze hond is best een drukke baas (puber) en ik vroeg me af of het voor Laura niet te veel zou zijn! Het maakt haar allemaal niets uit. Boemer mocht gewoon lekker mee en ze vindt hem zelfs leuk! En Boemer vindt t te gek in de roedel, speelt en rent zich lekker moe! Dank je wel Laura, ook voor t leuke contact! En knap ook hoe je het weet te combineren met je puppie!👍🏼

Thom: Zeer tevreden over deze uitlaatservice. Betrokken, hart voor honden. Ze is tot op heden altijd haar afspraken nagekomen. Mocht het nodig zijn, kan er soms ook een keer een extra (kort) rondje gelopen worden.

Charlotte: Onze hond Dirk heeft het altijd enorm naar zijn zin bij Laura! Ze is super lief voor de honden en maakt lange wandelingen in het bos. Je kunt je hond met een gerust hart bij haar laten, Dirk heeft altijd de tijd van zijn leven. Hij is ook altijd heel blij als ze hem komt ophalen! Kortom, een dikke 10 👍

Noelle en Fred: Laura is goed met de honden, onze Keiko is helemaal weg van haar en dat is de beste mening die je kunt hebben. Ze houdt je goed op de hoogte en maakt af en toe opnames zodat je kunt zien hoe het met de honden gaat tijdens een wandeling. Ze is helder en duidelijk in haar communicatie..