Referenties

Pukkie

★★★★★
Dankzij de goede zorgen van Laura heb ik onze hond véél beter leren kennen; je merkt aan alles dat ze ontzettend veel hart heeft voor honden en deelt fijne en bruikbare tips voor thuis ook. Ze communiceert professioneel, is flexibel en vol goede zin, iemand aan wie je je hond met veel vertrouwen mee geeft. Puk komt altijd moe terug van zijn rondes mee haar, en dolblij om haar te zien. Alles wat je wilt in een uitlaatservice, blij dat we bij haar terecht kunnen!
- Lotte

Cassel

★★★★★
Mijn hondje Cassel gaat al jaren met Laura mee. Hij is dol op haar, voelt zich zo fijn in de groep honden. Bij Laura is het goed goed goed. Ze kan haar werk uitstekend. Ik vind haar zelfverzekerd met de honden en oplettend. Ze is lief voor iedere hond, de honden krijgen echt aandacht. Ze wandelt met zo veel plezier en dat is leuk om te zien op de filmpjes. Ik vindt Laura behulpzaam en vriendelijk en heel snel met communiceren, dat is prettig. Als ik werk is mijn hondje aan het wandelen en daar geniet ik erg van. Ik heb het goed getroffen. Blij mee.
- Germaine

Esther

★★★★★
Heel blij met Laura!! Onze hond vind het geweldig in de groep. Kunnen alles volgen (Laura zet elke dag een update /filmpje/foto ) van de wandeling online . Kortom wij zijn heel blij met haar en durven onze hond zeker mee te geven. Dit durven wij niet met iedereen eigenlijk omdat onze hond wel een rugzak bij zich draagt
- Esther

Mireille

★★★★★
Had in t begin echt moeite om mijn hondenkind mee te geven. Laura ging hier goed mee om en luistert naar de vraag (uhum, eis) van de klant. Poekie heeft t onwijs leuk gehad en ging happy mee. Ondanks dat Poekie zelf de route en de duur van t rondje bepaalde. Ik ga zeker Laura nog een keer inschakelen voor een wandeling.
- Mireille

Sietse

★★★★★
Geweldige opvang en service Een regelrechte aanrader
- Sietse

Bobby

★★★★★
Laura is top en lief voor Bobby!
- Bjorn

Sparky

★★★★★
Onze Sparky gaat graag met Laura op stap - zo graag dat ze 's morgens bij de deur gaat zitten wachten. Ze maakt veel plezier met de groep honden en is moe maar voldaan als ze terug komt. Ik kan zelf geen uren met Sparky gaan lopen (hoewel ik dat wel zou willen) en de uitlaatservice is dus een uitkomst.
- Kees

Ghost

★★★★★
Onze Ghost gaat graag mee met Laura. Lekker ravotten en spelen in het bos. Vooral ook altijd leuk om foto's en filmpjes te ontvangen.
- Sharon

Edwin

★★★★★
wat een top vrouw Laura doet alles voor mijn hondje
- Edwin

Chara

★★★★★
Geweldige uitlaatservice. Chara was eerst best wel bang (net zoals het baasje). Maar met haar ervaring en geduld is dat helemaal goed gekomen. Ze heeft Chara heel veel mooie uurtjes bezorgd. Helaas is Chara nu te ziek om nog mee te kunnen.
- Mariëlle

Noah

★★★★★
Laura heeft vanaf dag 1 meegedacht over de zorg voor Noah. Ze is netjes en stipt. Ik vertrouw haar blind in huis en met onze hond. Op het moment dat het met onze hond niet goed ging was ze er met advies en tips. Ik kreeg zelfs een lieve beterschapskaart toen onze hond ziek was. Echt een topper! Mocht het in de toekomst met onze hond weer beter gaan ziet Laura mij zeker weer terug! Een aanrader als je een goede, vaardige en betrouwbare uitlaatster voor je hond zoekt.
- Lisa

Dirk

★★★★★
Onze hond Dirk heeft het altijd enorm naar zijn zin bij Laura! Ze is super lief voor de honden en maakt lange wandelingen in het bos. Je kunt je hond met een gerust hart bij haar laten, Dirk heeft altijd de tijd van zijn leven. Hij is ook altijd heel blij als ze hem komt ophalen! Kortom, een dikke 10
- Charlotte

Keiko

★★★★★
Laura is goed met de honden, onze Keiko is helemaal weg van haar en dat is de beste mening die je kunt hebben. Ze houdt je goed op de hoogte en maakt af en toe opnames zodat je kunt zien hoe het met de honden gaat tijdens een wandeling. Ze is helder en duidelijk in haar communicatie..
- Noelle en Fred

Coco

★★★★★
Zeer tevreden over deze uitlaatservice. Betrokken, hart voor honden. Ze is tot op heden altijd haar afspraken nagekomen. Mocht het nodig zijn, kan er soms ook een keer een extra (kort) rondje gelopen worden.
- Thom

Boemer

★★★★★
Laura is super! Onze hond is best een drukke baas (puber) en ik vroeg me af of het voor Laura niet te veel zou zijn! Het maakt haar allemaal niets uit. Boemer mocht gewoon lekker mee en ze vindt hem zelfs leuk! En Boemer vindt t te gek in de roedel, speelt en rent zich lekker moe! Dank je wel Laura, ook voor t leuke contact! En knap ook hoe je het weet te combineren met je puppie!
- Juul

Maxime

★★★★★
Professioneel, gedreven en betrouwbaar. Via posts op Facebook en Whatsapp word je op de hoogte gehouden. Maxime is helemaal gek op Laura en Kensha.
- Robert

Jerommeke

★★★★★
Zeer bedreven helemaal bezeten van honden voor mijn hond staat Laura altijd klaar samen met Kensha ze heeft er alles voor over ook zeer kundig en weet optimaal met honden om te gaan
- Cees

Joppe

★★★★★
Bevlogen uitlaat & oppasservice met hart voor mens en hond gegeven.
- Henk

Daiö

★★★★★
Laura is onze heldin! Al meerdere keren heeft zij voor ons bewezen dat zij echt fantastisch is. Op Laura kan je bouwen, ze is super lief voor alle honden, doet dit met passie en is super flexibel en bereikbaar. Voor ons geen ander (en aan Daiö zijn enthousiasme ook te merken dat Laura het voor hem is)
- Kim

Simba

★★★★★
Simba gaat al een lange tijd wekelijks met Laura en haar viervoetige vrienden op pad. Simba is niet de makkelijkste hond die je je als uitlaatservice kan wensen, maar Woefenzo is wel de beste uitlaatservice die een hond zich kan wensen! Laura zorgt ervoor dat Simba met zijn beste mattie meewandelt iedere week, en als het een keer op een andere dag nodig is, dan is er bijna altijd wel een mogelijkheid, top!
- Emiel

Jenko

★★★★★
Laura is een hele aardige dame, die goed met honden kan omgaan. Mijn hond is best moeilijk met reutjes, maar na eerst een aantal individuele wandelingen en daarna langzaam aan de groep wennen, is het uiteindelijk gelukt om mijn hond in verschillende groepen te laten meelopen. Hij vindt Laura erg aardig en gaat graag met haar op stap.
- Petra

Astor

★★★★★
Als je een uitlaatservice zoekt met betrouwbare service, heldere communicatie en een blije hond na iedere wandeling moet je bij Laura zijn! Toen Astor voor het eerst meeging als pup vond ik het erg spannend, maar dat was nergens voor nodig. Laura liet me de eerste paar keer via de app weten dat alles goed ging en ook de filmpjes en foto’s na iedere wandeling op Facebook zorgen ervoor dat ik met een gerust hart naar mijn werk ga. Door het contact met de andere honden en het omgaan met de roedel heeft Astor zich ontwikkeld tot een stabiele en super sociale hond!
- Marie-José

Tara

★★★★★
Onze hond Tara voelt zich thuis bij Laura. Laura is een betrouwbaar en betrokken hondenuitlaat. Ze appt ook regelmatig foto’s of korte filmpjes van niet uitlaten. Wij kunnen dan goed zien hoe leuk onze Tara het vindt.
- Harry

Shaffy

★★★★★
Laura is gek op honden en mijn hond Shaffy is gek op Laura! Hij wordt helemaal gek als hij het busje ziet aankomen en ik krijg een mega blije hond terug die de rest van de dag uitgeteld is.
- Leanne

Roxy

★★★★★
Onze hond is dol op Laura! Ze weet precies wanneer ze komt en wacht dan op haar. Naast de leuke foto’s en filmpjes die ze opstuurt van onze hond na een leuke wandeling, zie ik ook altijd een tevreden Beagle in haar mandje liggen. En dat is uiteindelijk wat telt! Laura kijkt goed naar wat je hond nodig heeft en denkt/zorgt mee. Een uitstekende service, waarbij de honden centraal staan. Dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar een uitlaatservice.
- Wendy

Bas

★★★★★
Professionele service, warm hart voor je hond, hij is dol op haar. Observeert gedrag van de hond deskundig, super flexibel en altijd bereid je te helpen. Kortom super!
- Nicolenne

Maarten

★★★★★
Professioneel en zeer hulpvaardig maar bovenal verstand van honden. Je kunt online aangeven wanneer je gebruik wil maken van de service…wel zo handig.
- Maarten

Wies

★★★★★
Graag wil ik 6 sterren geven! Wij zijn namelijk ontzettend blij met Laura! Ik weet nog dat ik op deze Facebookpagina aan het rondsnuffelen was, ik vond het namelijk erg spannend om onze hond Wies ‘mee te geven’. Wies is wat onzeker tegenover vreemde honden en mensen. Maar vanaf het moment dat ik Laura ontmoette, nam ze meteen die twijfel weg. Ze heeft veel in Wies geïnvesteerd, met alle liefde en geduld. Laura kiest voor Wies steeds de groep die het best bij haar past, ze staat altijd voor ons klaar, houdt me perfect op de hoogte, stuurt updates en leuke foto’s op Facebook. Wies is helemaal weg van Laura, vertrouwt haar volledig en doet het goed in de roedel. Zelfs het gedrag van Wies is positief veranderd, ze is meer open, nieuwsgierig en speelser. We zijn hier ontzettend blij mee, ik had dat niet durven dromen. Alle credits hiervoor gaan naar Laura!
- Sanne

Potter

★★★★★
Wij zijn super tevreden met de service van Laura van Woefenzo! Onze hond vindt het geweldig om met de groepswandelingen mee te gaan (dat kunnen we zien op de leuke foto’s en filmpjes die Laura altijd maakt). Verder is communicatie met Laura erg prettig.
- Tessa

Sam

★★★★★
Laura is een topper. Weet goed waar onze hond Sam aan toe is en hoe zij haar moet benaderen en behandelen. Sam is dan ook helemaal gek op Laura met plezier en vertrouwen gaat ze iedere keer weer mee.
- Charlote

Noemi

★★★★★
Laura is een geduldige en hele goede hondenuitlaatservice. Onze hond had nogal wat opstartproblemen maar met geduld en wijsheid is alles in goede banen geleid . En nu hebben we een hele blije, sociale hond die uitkijkt naar de groepswandelingen. Laura informeert uitgebreid over je hond en plaatst veel foto’s en filmpjes op FB. Wij zijn super tevreden.
- Maaike

Deejay

★★★★★
Professioneel, flexibel, behulpzaam en betrouwbaar is hoe ik Woefenzo zou beschrijven! Het was erg spannend mijn hond mee te geven, maar ik heb alle vertrouwen in Laura en haar uitlaatservice. Ze heeft de honden goed onder controle en leert ze op het roepen van de naam naar haar toe te komen, erg fijn idee. Ook haar bus ziet er top uit en de honden hebben alleen een individueel, goed geventileerd hok voor tijdens transport. Ze laat zich tijdens haar wandelingen niet afleiden (bv niet bellen) en heeft daardoor volle aandacht voor de honden. Communicatie is overigens ook zeer duidelijk. Leuk ook dat ik regelmatig berichtjes of foto’s over de ervaringen van mijn hond tijdens de wandelingen krijg. Een echte aanrader!
- Sananda

Loesje

★★★★★
Laura is ontzettend behulpzaam en lief voor ons mopsje Loesje. Ze is ook duidelijk helemaal weg van Loesje en Loesje van haar. Laura is zeer flexibel en voorziet waar nodig ook van deskundig advies. Een absolute aanrader om met Woefenzo in zee te gaan. Ze heeft ons al meerdere malen uit de brand geholpen en we vertrouwen haar met een gerust hart ons hondje toe.
- Klazien

Joep

★★★★★
Joep is nu de eerste week met Laura mee geweest en hij is zo enthousiast! Heel erg leuk dat je zo op de hoogte gehouden wordt met foto’s en filmpjes. Ik hoop dat Joep nog vaak met haar meegaat, Laura is een echte hondenvriend, Joep is dol op haar!
- Suzanne

Jeffry

★★★★★
Ze doet haar werk goed en heeft het beste voor met de hondjes. Is een leuke collega om mee samen te werken.
- Jeffry

Luna

★★★★★
Laura is erg betrokken en heeft veel liefde voor haar vak. Ze staat te allen tijde klaar voor haar klanten en is erg begaan met de honden. Onze hond huppelt als een lammetje als Laura haar ophaalt met de bus.
- Manon

2 honden

★★★★★
Hele goede honden uitlaat service voor een goede prijs. Ze maakt ook foto’s van de wandelingen wat altijd leuk is om te zien. Onze honden lijken het altijd super naar hun zin te hebben.
- Nick

Sam

★★★★★
Ben erg blij met Laura. Ze laat nu 2 keer per week Sam uit sinds een maand. Je ziet dat het Sam erg goed doet om met de groep mee te gaan. Vanochtend ging Sam mee met de groepswandeling en hoewel hij de eerste keren de bus nog wel wat eng vond,sprong hij er vandaag vol enthousiasme in.
- Judith

Cindy

★★★★★
Onze Cindy van bijna 3 jaar woont nu 4 weken bij ons en zij gaat al 3 weken met Laura mee in groepswandelingen. We zijn er heel blij mee hoe dat gaat. Cindy leert veel en snel bij Laura en wij kunnen met haar sparren als we vragen hebben. Zo helpt ze ons bij het afleren van het trekken aan de riem. Kortom: we zijn erg tevreden over Woefenzo en de aanpak van Laura!
- Hanneke

Tekk

★★★★★
Top! Goede adviezen, je word altijd op de hoogte gehouden en Tekk vind het altijd weer een feest om mee te mogen.
- Loes

Chico

★★★★★
Super tevreden hoe ze met de honden omgaat. Chico is vandaag voor de tweede keer mee geweest, en heeft erg genoten! Zeer blij mee.
- Erika

Django

★★★★★
Laura is een echte hondenliefhebber. Ze gaat leuk met onze Django om en Django is erg blij als hij haar ziet. Ze gaat ook goed om met de eerste kennismaking van andere honden die ook bij de groepsuitlaat ronde zit. Kijkt echt naar de lichaamstaal hoe ze met elkaar om gaan.
- Mirjam

Boaz

★★★★★
Laura is heel erg enthousiast en heeft hart voor de honden! Ze denkt graag mee om te zorgen dat het nog beter gaat met bijvoorbeeld trainen! Ze weet erg veel en je ziet gewoon dat ze dol is op onze hond en er graag mee werkt!!!
- Kitty

Waka

★★★★★
Ze is heel lief naar Waka toe en hij is blij om haar te zien. Na een wandeling van haar is Waka goed uitgeput en voldaan. Ze helpt je met allerlei vragen en helpt je waar ze kan! Voor haar staat het welzijn van de honden op 1 en dat is heel fijn.
- Stefanie

Puppy

★★★★★
Laura is een ware hondenfluisteraar. Ze heeft ons fantastisch geholpen met onze pup. Ze ‘leest’ heel makkelijk zijn gedrag en geeft de beste en bruikbare tips op elk gebied: voeding, opvoeding, gedrag et cetera. Op elk moment van de dag heeft ze mijn vraag beantwoord en stond ze klaar. Een echte specialist.
- Marieke

Baco

★★★★★
Laura heeft een maand lang onze Baco uitgelaten en wij zijn heel erg tevreden. Ze kon eigenlijk altijd, ook als we onverwachts belden, en hield zich keurig aan het schema. Ook Baco is er helemaal blij mee hij staat al in de gang te kwispelen en piepen als ze eraan komt!
- Stoove

Kiki

★★★★★
Wij zijn heel tevreden met Laura als oppas van ons mopshondje. Ze is behulpzaam en heel lief voor onze hond. Wij ervaren haar manier van werken als prettig daar ze openstaat voor de visie van de eigenaar en hier haar manier van werken op aanpast. Daarnaast heeft Laura veel kennis waardoor je haar altijd kunt raadplegen voor (opvoed)tips.
- Maud

Vincent

★★★★★
Laura heeft een paar keer op Vincent gepast als wij een avondje weggingen. Dit doet ze fantastisch! Ze heeft veel verstand van hondengedrag en straalt een rust uit die erg goed werkt op Vincent. Ze is flexibel en komt altijd op tijd! Ik raad haar zeker aan als oppas!
- baasje van Vincent

Halvor en Mika

★★★★★
Super!!! Heel fijn en hele goede service
- Anouk

Bob

★★★★★
Super fijne meid. Altijd snel te bereiken. Super lief voor onze hond. De samenwerking loopt top.
- Mieke

Zusje

★★★★★
Best spannend om je trouwe viervoeter mee te geven aan iemand anders. Maar na een kennismaking, was er gelijk vertrouwen…. Mijn eerste hond Beertje was dol op haar. En nu zie ik dezelfde blijheid bij Zusje als Laura haar komt ophalen. Zorgzaam, bekwaam, betrokken, oprecht, kundig, gedreven, eerlijk en liefdevol. Honden staan echt op de eerste plaats!
- Karin

Beertje

★★★★★
Laura is enthousiast, betrouwbaar en gedreven. Ze heeft alle aandacht voor je hond. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen, maar bovenal is Beertje gelukkig. Een uur volle aandacht & plezier en zorg. Mijn schema is onregelmatig, maar Laura zoekt mee naar een oplossing. Ik zeg, twijfel niet maar neem contact met haar op. Je zal de liefde voor dieren bij haar zien.
- Karin

Charlie

★★★★★
Laura is een betrouwbare hondenoppas die ik graag vraag om op onze pup Charlie te passen. Ze heeft verstand van zaken en is erg gesteld op honden, je ziet dat ze het met liefde doet. Ze is flexibel en goed bereikbaar. We zijn erg blij met haar, een echte aanrader!
- baasje van Charlie

Senna

★★★★★
Senna en ik zijn echt super tevreden over Laura! Via het ‘baasje’ van Yara ben ik met Laura in contact gekomen en binnen no-time was alles geregeld. Zoals velen al aangeven is Laura heel flexibel en doet zij er alles aan om ons te helpen. Ze is super lief voor Senna en heeft veel kennis van zaken. Ik kan Laura aan iedereen aanbevelen!
- baasje van Senna

Bickel

★★★★★
Al enkele jaren laat Laura mijn hond Bickel uit. Geweldig hoe zij met hem omgaat en noem ik haar naam thuis dan staat ie meteen bij de voordeur. Vies na een wandeling, geen probleem hij wordt schoongemaakt en afgedroogd. Ik en Bickel zouden haar niet willen missen.
- Nancy

Bickel

★★★★★
Laura is een Super uitlaat/oppas voor mijn hond Bickel. Ze is niet alleen iemand die de hond uitlaat, maar ook echt geïnteresseerd in mijn hond en mij. Ze neemt echt de tijd voor hem en geeft ook nog extra aandacht aan hem. Mijn hond reageert vol blijdschap als ik zeg dat Laura eraan komt. Dat zegt genoeg voor mij. Hij komt vaak moe en voldaan terug van de uitlaat. Laura is dus een echte aanrader als u een hondenuitlaat/oppas zoekt.
- Nancy

Yara

★★★★★
Laura is een fantastische oppas die echt met heel haar hart en ziel voor je hond zal zorgen. Wij hebben een Duitse herder die veel energie en aandacht vraagt, maar dat is voor Laura helemaal geen probleem. Door haar inzet kan ze onze Yara fantastisch de baas en ze zijn dol op elkaar. Daarnaast staat ze echt altijd voor ons klaar. We hebben een zeer wisselend schema, maar zelfs al bel ik de dag van te voren, er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Ik kan haar echt alleen maar aanbevelen aan iedereen!
- Kessy

Yuki

★★★★★
Laura heeft enkele keren op onze pup gepast en uitgelaten. Ondanks dat onze hond erg druk is en best een karakter heeft ( Shiba Inu ), heeft Laura dit perfect onder controle. We maken nu nog steeds af en toe gebruik van haar diensten.
- Tirza

Jippe

★★★★★
Laura is een erg gedreven hondenoppas. Ze laat mijn lieve Harige Friese Stabij Jippe doordeweeks uit en regelmatig past ze een heel weekend op. Tot tevredenheid van Jippe en mij. Ook op onverwachte tijden staat ze voor ons klaar. Laura is leergierig naar mijn hond, laat hem heerlijk rennen en speelt veel met hem. Wanneer ik weer thuis ben, ligt Jippe moe en voldaan op zijn kleed. Ik kan mij geen betere oppas wensen! Ik zeg: meld je bij haar aan!
- Chantal

Fedde

★★★★★
Laura is haar hondenuitlaatservice begonnen met mijn eerste hond Jippe.. ze nam er een aantal honden bij en zo ontstond “Woefenzo” ze is een leergierige dame die enorm veel van honden weet, ze doet dit op een heel natuurlijke manier. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt! Helaas is mijn Jippe overleden maar vanaf deze week mag mijn nieuwe viervoeter Fedde ook met “Woefenzo” mee! Ik vertrouw hem Laura toe want een betere oppas kan ik mij niet wensen!
- Chantal

Nina en Floortje

★★★★★
Een vriendelijke meid die de tijd neemt voor de honden, bekwaam is en vooral betrouwbaar. De ideale oplossing voor mij, omdat door onvoorziene omstandigheden mijn hondjes veel alleen zijn en ik ze daarvoor ook niet wegdoe, daar zijn ze te lief voor. Een kind doe je toch ook niet weg? Ze kunnen bij mij ook zelf de tuin in, maar vinden het ook leuk om veel te wandelen. Ga zo door met je liefde voor honden!
- Arno

Q'ari

★★★★★
Laura heeft al een aantal keren op mijn hond gepast. Ze laat tijdens het oppassen weten hoe het gaat, stelt vragen als ze iets niet weet en speelt en traint met ‘m. We hopen nog lang gebruik van haar service te maken!
- Alexandra

Sjors

★★★★★
Laura is een flexibele en lieve hondenoppas. Zowel voor een wandeling als een dagje oppassen staat ze klaar voor je. Ook met oudere honden die wat extra zorg nodig hebben zoals medicijnen toedienen, kan ze overweg. Ook houdt ze het baasje netjes op de hoogte van het wel en wee van de hond. Als ze iets niet weet, zal ze het vragen. Altijd een fijn gevoel gehad bij Laura als oppas voor mijn harig hondenkind!
- Bianca
Naam
Beoordeling
Referentie