Werkgebied

Werkgebied

Woefenzo is werkzaam in Etten-Leur (alleen voor kattenverzorging aan huis), Breda, Prinsenbeek, Teteringen en Bavel (Nieuw Wolfslaar). Uw hond wordt indien mogelijk uitgelaten in gebieden waar ze lekker los mogen lopen, zodat ze hun energie kwijt kunnen en vrij zijn rond te rennen en ravotten. Regent het of is het koud? Ook dan gaan de wandelingen door, tenzij het echt te gevaarlijk is om ons buiten te bevinden door bijvoorbeeld onweer. In geval van extreme hitte wordt de wandeling ingekort. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wandeldagen

Bij ons kan uw hond op vaste dagen per week mee voor een wandeling. Werkt u onregelmatig? Dan is het mogelijk per week door te geven op welke dagen hij of zij opgehaald dient te worden. De wandeldagen van Woefenzo zijn van maandag tot en met zondag.

Wasservice

Optioneel bieden wij een wasservice aan. Dit houdt in dat uw hond na de wandeling gewassen en afgedroogd wordt na de wandeling tegen een extra tarief. Voor het wassen wordt een milde hondenshampoo gebruikt. Indien uw hond een zachte vacht heeft, mag deze ongeveer één maal per maand gewassen worden. Heeft uw hond een stugge, draadharige vacht? Wast u hem dan niet te vaak. De vacht kan zacht worden waardoor de hond minder beschermd is tegen kou en regen, omdat de natuurlijke afweer van de vacht verdwijnt.