Wie ben ik?

Laura
Mijn naam is Laura Keun, 26 jaar en woonachtig in Etten-Leur. Honden zijn altijd al mijn passie geweest. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het uitlaten van deze geweldige dieren. Na het behalen van mijn diploma, volgde ik een thuisstudie Bedrijf Administratief Medewerker, om zo de eerste stappen te zetten om mijn droom werkelijkheid te laten worden, namelijk het opzetten van mijn eigen hondenuitlaatservice. In 2015 was het moment dan eindelijk daar, Woefenzo hondenuitlaatservice was een feit.

In 2016 heb ik bij de Martin Gaus Academie succesvol de opleiding tot erkend Hondenuitlaatservice gevolgd en mijn diploma behaald. Tevens beschik ik over een EHBO certificaat voor honden.

Er is niets leukers dan om van je hobby je werk gemaakt te hebben en je beroep elke dag weer vol liefde en gedrevenheid uit te voeren. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn voor mij van groot belang, daarom verbreed ik in mijn vrij tijd mijn kennis met betrekking tot honden graag. Boeken van Turid Rugaas en Martin Gaus passeren regelmatig de revue.

Woefenzo levert graag een bijdrage aan de behoeften van uw hond. Wij bieden betrouwbare, persoonlijke en flexibele dienstverlening. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw hond met de juiste zorg en kunde behandeld wordt. Wij zijn pas tevreden wanneer de hond en het baasje dat zijn!

 

 

 

 

 

 

Kensha:
Graag wil ik jullie ook voorstellen aan Kensha. Ik ben helaas altijd allergisch geweest voor honden, en ben vanuit thuis dus niet opgegroeid met honden. Toen ik 22 jaar was ben ik vrij snel en onverwachts op mezelf gaan wonen. Vanaf dat moment is er natuurlijk ineens veel veranderd! Er kwamen al vrij snel veel oppas honden, toen ik er achter kwam dat ik voor sowieso een Shiba Inu;  het ras waar ik zo gek op ben, niet meer allergisch bleek te zijn!
Dus uiteraard ben ik toen meteen Shiba fokkers gaan vragen hoe lang hun wachtlijst was, en kwam ik bij toeval uit op Kensha. Ze zochten voor haar een thuis waar ze o.a. veel beweging zou krijgen, dat komt natuurlijk wel goed met mijn uitlaatservice. En toen was daar ineens Kensha! Kensha woont sinds 05-11-2018 bij mij. Kensha is geboren op 12-09-2018. En wat is het mooi hoe hecht die band nu al is tussen ons, zou ook echt niet meer zonder haar kunnen!
Kensha en ik volgen puppycursus, en zijn al begonnen met speuren. We gaan daarna ook nog andere cursussen volgen. Kensha gaat nu nog halve dagen met de uitlaatservice mee, maar zal als ze ouder is steeds wat vaker mee gaan met al haar honden vriendjes! Zij laat thuis ook gewoon honden toe, honden mogen hier zelfs alles van haar! Op haar kussen liggen, met haar speeltjes spelen etc… Kensha vindt het super gezellig dat hier af en toe een hond mag komen logeren omdat het baasje een dagje, weekend, weekje of langer weg gaat!

   

Thomas (Tommie):
Graag wil ik jullie ook voorstellen aan Tommie, Tommie woont bij ons sinds 12 mei 2021, Tommie is een kater van 4 jaar oud, geboren op 27-05-2017. Wij hebben Tommie overgenomen van klanten van mij. Tommie is gewend aan honden, en kan dus goed met honden. Uiteraard nemen wij nu Tommie gezellig bij ons woont alleen honden aan voor oppas die met katten kunnen, maar dat gaat super goed!